Våre tjenester

Din lokale maskinentreprenør


VEKO MASKIN AS er et entreprenørfirma som tar oppdrag i Ålesund og omegn. Vi er din lokale maskinentreprenør og tar oppdrag innen graving, muring og massetransport. VEKO MASKIN AS ble grunnlagt i 2014 og har to ansatte med over 30 års erfaring fra maskinentreprenøryrket.
Vi leverer kvalitet og er stolte over jobben vi gjør.

Graving


VEKO Maskin AS utfører det meste innen graving med det nyeste av utstyr. Som blant annet drenering av grunn, planering av tomter, grunnarbeid, kabelgraving og graving for vann og avløp


Muring


Vi setter opp alle typer murer i klasse 1 utførelse. Stein er et vakkert og varig materiale der hvert prosjekt får sitt unike preg. Det finnes mange muligheter for å løse nettopp ditt prosjekt, så ta kontakt for en prat!
Bruddstein leveres fra Natursteinspartner AS som holder til på Gjermundnes. Har du en spesiell stein du vil bruke så skaffer vi den.
Det nyeste vi kan tilby er kalibrert granitt, som vi importerer selv og vi er dermed meget konkurransedyktige
på pris.


Massetransport


VEKO Maskin AS har utstyr med stor kapasitet for massetransport. Vi tilbyr: transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. VEKO Maskin AS tilbyr konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.


Følg oss på facebook

... for siste nytt! VEKO


Placeholder